Tropes d'Israel maten dos palestins en una incursió a Nablús

L'exèrcit israelià ha desplegat una operació a la ciutat de la Cisjordània ocupada, hores després que un palestí matara un soldat als voltants les proximitats d'un assentament de colons de la zona

Dos palestins fotografien el lloc on ha perdut la vida un dels morts en la incursió militar
Dos palestins fotografien el lloc on ha perdut la vida un dels morts en la incursió militar / Raneen Sawafta (Reuters)

Dos palestins han mort per trets de forces israelianes durant una nova incursió militar a la ciutat de Nablus, un dels principals bastions de la resistència armada palestina en la Cisjordània ocupada, segons ha confirmat la Mitja Lluna Roja. 

A la ciutat s'han produït enfrontaments de milícies amb l'Exèrcit d'Israel, que han entrat amb les primeres llums del divendres a l'urbs. 

Aquest dijous un palestí vinculat al braç armat del grup islamista Hamàs va matar un altre militar israelià prop d'una colònia en la zona de Nablús.

Les tropes de Tel-Aviv han fet diverses operacions i han practicat arrestos en les últimes setmanes a la ciutat enmig de la forta escalada de tensió del conflicte palestinoisraelià a la regió.

Amb la nova incursió, Israel manté la pressió contra la resistència armada palestina, després de l'operació militar a gran escala a l'urbs de Jenín, que s'ha saldat amb la mort de dotze palestins (tres d'ells menors) i un soldat israelià. 

Les forces de seguretat israelianes inspeccionen el vehicle on viatjava el soldat tirotejat per un membre de Hamas
Les forces de seguretat israelianes inspeccionen el vehicle on viatjava el soldat tirotejat per un membre de Hamas / Ammar Awad (Reuters)

També et pot interessar

stats