Troben amb vida tres persones a Turquia, tretze dies després dels terratrémols

Els equips de rescat han aconseguit salvar un home, una dona i un xiquet atrapats sota les runes d'un edifici a Antioquia

Moment del rescat a la ciutat turca d'Antioquia
Moment del rescat a la ciutat turca d'Antioquia / Reuters

Tres persones, entre elles un xiquet, han sigut rescatades aquest dissabte amb vida després de 296 hores atrapats sota els enderrocs d'un edifici derruït a la ciutat turca d'Antioquia pels terratrémols que van afectar la regió fa tretze dies.

L'agència oficial Anadolu ha reportat la història i ha precisat que els equips de rescat van aconseguir salvar un home, una dona i un xiquet que havien quedat sota les ruïnes de l'edifici d'apartaments on vivien.

Els sismes de 7,7 i 7,6 graus de magnitud que van sacsejar onze províncies de Turquia el passat dia sis han causat la mort almenys a 39.772 persones en aquest país eurasiàtic, segons va informar anit el ministre turc d'Interior, Suleyman Soylu.

Amb les vora 5.000 víctimes mortals registrades fins ara a Síria, la xifra total supera ja les 45.000. Segons les veus expertes, aquesta xifra encara s’incrementarà de manera considerable, perquè queden desenes de milers de cossos sota els enderrocs dels edificis col·lapsats, la qual cosa fa d'aquests terratrémols la pitjor catàstrofe que ha viscut la regió en més d'un segle.

També et pot interessar

stats