Silvio Berlusconi ha sigut diagnosticat de leucèmia als 86 anys

L'exprimer ministre italià i líder de Forza Italia ha passat la nit a l'hospital San Raffaele de Milà en la unitat de cures intensives

Berlusconi en una imatge d'arxiu
Berlusconi en una imatge d'arxiu / Yara Nardi (Reuters)
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
06 d'abril 2023 - 11:03 Actualitzat: 06 d'abril 2023 - 20:56

L'exprimer ministre italià i líder de Forza Italia, Silvio Berlusconi, ha sigut diagnosticat de leucèmia als 86 anys. Ha passat la nit a l'hospital San Raffaele de Milà en la unitat de cures intensives i aquest dijous esperen un informe mèdic sobre el seu estat.

Fa uns dies que Berlusconi està ingressat a l'hospital i dimecres va rebre la visita dels seus fills i del seu germà, Paolo. En un primer moment es va fer públic que l'hospitalització era a causa de problemes al cor; després, que era per una pneumònia i, finalment, ha transcendit que es tracta d'una leucèmia mielomonocítica crònica.

Els socis polítics i familiars que han pogut parlar aquest dijous amb Berlusconi asseguren que el magnat es troba conscient i confien que la seua salut puga millorar, mentre rep en un hospital de Milà (nord) vigilància intensiva per una pneumònia complicada per la leucèmia que pateix. I el vicepresident d'Itàlia i ministre de Transports, Matteo Salvini, ha explicat que el mateix Berlusconi va trucar al seu telèfon després de rebre un missatge seu i que es va tractar de la telefonada "més bonica que podria rebre".

També et pot interessar

stats