Berlusconi està ingressat en vigilància intensiva per problemes cardiovasculars en un hospital de Milà

El líder de Forza Italia i tres vegades primer ministre d'Itàlia, de 86 anys, es troba en situació estable després d'ingressar amb insuficiència respiratòria

Silvio Berlusconi en una imatge d'arxiu
Silvio Berlusconi en una imatge d'arxiu / Guglielmo Mangiapane (Reuters)

El líder de Forza Italia i tres vegades primer ministre d'Itàlia, Silvio Berlusconi, es troba ingressat sota vigilància intensiva a l'hospital San Raffaele de Milà, del ja va ser donat d'alta el passat 30 de març després de passar tres dies hospitalitzat per a sotmetre's a controls mèdics.

L'exmandatari, de 86 anys, es troba en situació estable encara que va ingressar en el centre mèdic amb insuficiència respiratòria, segons ha avançat la televisió pública RAI, que també informa que s'ha sotmés a una tomografia computada (TAC) i està a l'espera d'altres proves.

Berlusconi, dirigent de la política italiana en tres mandats diferents i la formació del qual forma part de la coalició governant que lidera Giorgia Meloni, té implantat un marcapassos des del 2006 i arrossega problemes de salut.

El 2020 va ser ingressat amb coronavirus i una pneumònia bilateral en el San Raffaele, si bé va ser donat d'alta uns dies després, encara que des de llavors ha passat diverses vegades per l'hospital.

També et pot interessar

stats