Rússia anuncia la retirada d'algunes unitats militars

La Duma russa demana a Putin que reconega la independència de les autoproclamades repúbliques populars de Donetsk i Lugansk, a l'est d'Ucraïna

Soldats russos condueixen tancs durant exercicis militars a la regió de Leningrad, Rússia, aquest dilluns
Soldats russos condueixen tancs durant exercicis militars a la regió de Sant Petersburg, Rússia, aquest dilluns / Reuters

Rússia ha anunciat aquest dimarts el començament del retorn a les seues casernes permanents de les unitats que ja van concloure els seus exercicis en les circumscripcions militars oest i sud, totes dues limítrofes amb Ucraïna.

"Les unitats de les circumscripcions militars oest i sud que van complir les seues missions ja van començar a muntar en trens i camions, i hui es dirigiran a les seues guarnicions", ha declarat el portaveu del Ministeri de Defensa de Rússia, Ígor Konaixénkov.

La Duma demana reconéixer els separatistes prorussos

La Duma russa, la cambra baixa, ha aprovat una crida al president rus, Vladímir Putin, perquè reconega la independència de les autoproclamades repúbliques populars de Donetsk i Lugansk, a l'est d'Ucraïna.

A favor de la resolució, presentada pel grup parlamentari comunista, han votat 351 diputats, dels 450 que integren la Duma.

També et pot interessar

stats