Rússia amenaça que té la capacitat de posar els seus enemics, com els Estats Units, en el seu lloc

L'expresident Medvédev denuncia que Biden ha avivat la russofòbia "repugnant" en un intent d'obligar Moscou a posar-se de genolls i després destrossar-la

L'expresident rus Dmitry Medvedev en una imatge d'arxiu
L'expresident rus, Dmitri Medvédev, en una imatge d'arxiu / Alexander Demianchuk (Reuters)

"Rússia té el poder per a posar els enemics liderats pels Estats Units en el seu lloc i Moscou frustrarà el complot russòfob d'Occident per a destrossar Rússia". Així ho ha assegurat Dmitri Medvédev, un dels aliats més pròxims del president Vladímir Putin, després de les declaracions del president dels EUA, Joe Biden, que ha assegurat que Putin "és un criminal de guerra".

Dmitri Medvédev, qui va exercir com a president de 2008 a 2012 i ara és subsecretari del Consell de Seguretat de Rússia, ha dit que els Estats Units ha avivat la russofòbia "repugnant" en un intent d'obligar Rússia a posar-se de genolls i després destrossar-la.

"No funcionarà: Rússia té el poder per a posar tots els nostres enemics descarats en el seu lloc", ha amenaçat Medvédev.

"Rússia té el poder per a posar tots els nostres enemics descarats en el seu lloc" Dmitri Medvédev - Subsecretari del Consell de Seguretat de Rússia

Des que Rússia va envair Ucraïna, els Estats Units i els seus aliats europeus i asiàtics han imposat sancions al govern i les empreses russes.

També et pot interessar

stats