Rihanna reapareix als escenaris en un concert de la Super Bowl que la fa volar

L’artista, que feia set anys que no feia cap actuació en públic, evidencia l’embaràs del seu segon fill

Rihanna, en el concert de la Super Bowl d'aquest diumenge, sobre la plataforma que la va elevar enmig de l'estadi
Rihanna, en el concert de la Super Bowl d'aquest diumenge, sobre la plataforma que la va elevar enmig de l'estadi / Kirby Lee (Reuters)

Després de set anys sense xafar un escenari, Rihanna va reaparéixer aquest diumenge per la porta gran. Ho va fer en un espectacular concert en la Super Bowl on, a més de repassar els seus grans èxits, va sorprendre els seguidors en evidenciar el seu segon embaràs.

Pel que fa a l'enfrontament esportiu, els Kansas City Chiefs de Patrick Mahomes es van fer amb la Super Bowl apassionant en derrotar els Philadelphia Eagles en la segona meitat per 35-38.

La cantant de Barbados va arrancar el seu espectacle en l'State Farm Stadium de Glendale, a l’estat d’Arizona, als Estats Units, des d'una plataforma elevada, on va tocar suaument el ventre, gest amb el qual va fer esclatar les xarxes socials amb comentaris del seu embaràs. Minuts després, el seu representant confirmava la seua gestació.

Més enllà de l’anunci de l'embaràs, l'actuació en la Super Bowl, que va enfrontar als Philadelphia Eagles amb els Kansas City Chiefs, va suposar el retorn a un escenari d'aquesta estrela del pop després de set anys dedicada a la seua empresa de maquillatge.

Vestida amb un mono roig intens i acompanyada per desenes de ballarins de blanc, la cantant va reviure els seus èxits més grans, com “Bitch better have my money, We found love i Work”, en un espectacular escenari conformat per passarel·les voladores.

Entre les celebritats que van gaudir el concert des de les graderies de l'estadi van estar Bradley Cooper, Paul McCartney, LeBron James, Jason Derulo, Billie Eilish i Adele.

També et pot interessar

stats