Els Kansas City Chiefs guanyen la seua tercera Super Bowl

Remuntaren els Philadelphia Eagles i s'imposaren per 35 a 38

Els Chiefs guanyen la SuperBowl

Els Kansas City Chiefs de Patrick Mahomes han conquistat aquest diumenge una Super Bowl apassionant en derrotar els Philadelphia Eagles de remuntada en la segona meitat per 35-38.

Aquest és el segon títol en quatre anys per a uns Chiefs que perdien 24-14 al descans i que es van emportar el títol malgrat que Mahomes va tornar a patir problemes al turmell.

Va ser una nit d'atacs despietats, d'ofensives demolidores, de punts i més punts amb jugades increïbles en un combat furiós entre dos equips formidables.

Mahomes, ja amb un buit entre els grans quarterback de tots els temps, va acabar amb 21 de 27 en passades per a 182 iardes amb tres passes d'anotació sense patir intercepcions.

Enfront d'ell va plantejar una fascinant batalla el jove Halen Hurts, sensacional amb 304 iardes (27 de 38 en passades) i una passada d'anotació, però, sobretot, amb tres touchdown amb el seu segell, que es converteix en el rècord en una Super Bowl.

Els Chiefs es van mostrar aclaparadors en una segona meitat en la qual van aconseguir punts en tots els seus drive.

Philadelphia, per la seua part, va dominar el ritme durant la primera part, però la seua defensa es va fondre després del descans.

Els Eagles es van unir als Atlanta Falcons (2017) com l'únic equip que ha perdut una Super Bowl després d'anar guanyant per almenys deu punts al descans.