El príncep Enric d'Anglaterra revela grans secrets de la seua vida en un llibre autobiogràfic

En la sombra és el títol del llibre que porta a la llum nous detalls del fulletó de la corona britànica

La portada del llibre 'En la sombra' d'Enric d'Anglaterra / À Punt NTC

El príncep Enric confessa haver matat 25 talibans a la guerra de l'Afganistan. És una de les revelacions impactants que s'han filtrat a En la sombra, el llibre autobiogràfic del duc de Sussex, que revela nous detalls del fulletó de la corona britànica.

Fou ahir, vespra de l'arribada dels Reis d'Orient, quan les memòries del príncep Enric aterraven a les llibreries espanyoles. Ho feien quatre dies abans de la data esperada, a punt per a vendre's massivament les 557 pàgines. En la sombra és el títol en castellà de Spare, 'El recanvi', un còctel incendiari en què el sotasignat fa punts des que era xiquet per a endur-se el paper oficial d'ovella negra. Dinamitar la corona britànica és la croada vital d'Enric d'Anglaterra. En aquesta manifesta voluntat, se li reconeix constància.

Els seus escàndols per terra, mar i aire han pres forma documental i han alimentat la premsa generalista. Un cisma familiar en què la història de Caïm i Abel escenifica l'enemistat a mort de dos germans. Un, l'hereu monàrquic, el príncep Guillem, i l'altre, el recanvi. La madrastra roïna és Camilla, i la Ventafocs, Megan Markle. La comanda de l'editorial Penguin Random House ha allargat l'espectacle.

Enric ha escrit la seua biografia i casualment, abans que fora publicada, les filtracions assenyalaven un culpable: el germà. Com narra Enric en el llibre, Guillem va pegar al germà menut i va insultar Megan. 

Poc ha durat la primícia en titulars. Ja destaquen en portada les últimes revelacions, com el fet que Enric trobava a faltar sa mare morta i va contractar una mèdium a Àfrica per a poder contactar amb ella. No és això el que més crida l'atenció de la seua història. El príncep hauria matat 25 talibans en la guerra de l'Afganistan. Eren peces d'escacs que havien de caure.

També et pot interessar

stats