El príncep Enric acusa els tabloides britànics d'"incitar a l'odi i a l'assetjament" en la seua vida privada

El duc de Sussex, resident als EUA, declara davant la cort britànica per la querella contra el grup MGN, acusat de pràctiques il·legals per a obtindre exclusives

El príncep Harry de Gran Bretanya, duc de Sussex contra un grup de periòdics, a Londres
El príncep Enric, duc de Sussex, contra un grup de periòdics, a Londres / Hannah Mckay (Reuters)

El príncep Enric acusa els tabloides britànics d'haver "incitat a l'odi i a l'assetjament" en la seua vida privada en un document escrit divulgat aquest dimarts al Regne Unit al mateix temps que ell declara en el Tribunal Superior de Londres pel cas de les suposades escoltes il·legals del Daily Mirror.

El duc de Sussex, de 38 anys i resident als Estats Units, declara hui davant d'aquest tribunal britànic per la querella contra el grup Mirror Group Newspapers (MGN), acusat d'haver incorregut en pràctiques il·legals per a obtindre exclusives.

El fill menor del rei Carles III, que està sent qüestionat per l'advocat de MGN, Andrew Green, afirma en el document que "no és cap secret" que ha tingut, i continua tenint, "una relació molt difícil amb els tabloides al Regne Unit".

A més, retrau als mitjans haver "encasellat" els membres de la reialesa, en el seu cas referit com "l'idiota" o l'"irresponsable que pren drogues".

També et pot interessar

stats