Els ducs de Sussex han viscut una persecució "quasi catastròfica" per part d'uns 'paparazzis'

Un portaveu de la parella ha denunciat que la persecució, de vora dues hores, quasi causa múltiples col·lisions amb altres conductors

Els ducs de Sussex, Enric i Meghan, en imatge d'arxiu
Els ducs de Sussex, Enric i Meghan, en imatge d'arxiu / Agències

Els ducs de Sussex, Enric i Meghan, i la mare de la duquessa, Doria Ragland, han viscut aquesta matinada una persecució automobilística "quasi catastròfica" a Nova York (els Estats Units) per part d’uns paparazzis "molt agressius", que han estat a punt de provocar diverses col·lisions, segons ha informat un portaveu de la parella.

Segons la mateixa font, la "persecució", després que va tindre lloc després que els tres assistiren a una cerimònia de lliurament de premis, va durar "més de dues hores" i, suposadament, dos agents de la policia novaiorquesa (NYPD) van presenciar els fets, encara que de moment el cos no s'ha pronunciat. "Aquesta persecució incessant, que va durar més de dues hores, quasi va causar múltiples col·lisions amb altres conductors, vianants i dos agents de la policia de Nova York", explica el comunicat difós al Regne Unit. Si bé ser una figura pública "comporta cert nivell d'interés", "mai ha de ser a costa de la seguretat de ningú", afig el portaveu.

Segons ha dit en Twitter el periodista britànic Omid Scobie, autor del llibre sobre Enric i Meghan Finding freedom i amic de la parella, algunes de les fotografies robades han sigut publicades aquest matí per The Daily Mail, si bé després les ha retirades. Scobie manté que sis cotxes amb llunes tintades van perseguir la parella malgrat diversos avisos de policies uniformats, cometent infraccions de trànsit com "conduir per la vorera, saltar-se semàfors en roig, fer marxa arrere en un carrer d'un únic sentit, conduir mentre prenien fotos i bloquejar il·legalment un vehicle en moviment".

Enric i Meghan, que es van casar al Regne Unit el 19 de maig del 2018, van anunciar el gener del 2020 que es desvinculaven de la monarquia britànica per a portar una vida independent a Amèrica del Nord, on primer van viure al Canadà i actualment a la ciutat de Los Angeles.

També et pot interessar

stats