Myrkl: la píndola que asseguren que cura la ressaca i que ja es ven al Regne Unit

La farmacèutica De Faire Medical promet que si es prenen dues píndoles abans de beure, el 70% de l'alcohol es descompondrà

Consells per a reduir el consum d'alcohol
Consells per a reduir el consum d'alcohol / Marta Galindo

Des d'aquesta setmana ja es comercialitza al Regne Unit una pastilla que promet despertar sense ressaca després d'una nit de consumir alcohol.

La píndola es diu Myrkl i la produeix la farmacèutica sueca De Faire Medical, que afirma que és el "primer producte en la història" per a descompondre l'alcohol de manera efectiva.

El suplement contra la ressaca actualment només està disponible per a comprar en línia, a 30 lliures per 30 píndoles, i consta de dues píndoles.

La primera pastilla està dissenyada per a prendre's 12 hores abans de beure, i la segona ha de prendre's una hora abans de començar a beure.

Els seus creadors informen que això donarà com a resultat que fins al 70% de l'alcohol es descomponga passats 60 minuts després de consumir.

Com funciona Myrkl
Com funciona Myrkl

Els fabricants expliquen que Myrkl activa els bacteris Bacillus subtilisBacillus coagulans, L-cisteïna i B12 en l'intestí, abans que l'alcohol arribe al fetge. Després treballen juntes per a descompondre l'alcohol en aigua i diòxid de carboni, amb una producció mínima d'acetaldehid o àcid acètic.

També et pot interessar

stats