Dos morts i un ferit a París per un cotxe que va arremetre contra la policia

Encara es desconeixen els motius de l'atac, però la policia manté que no hi ha cap element que permeta relacionar-lo amb la jornada electoral

Els forenses inspeccionen l'escena del tiroteig en el Pont Neuf a París
Els forenses inspeccionen l'escena del tiroteig al pont Neuf a París / Reuters

Agents de les forces de l'orde van matar a tirs la passada nit en el centre de París dues persones i van ferir una tercera que circulaven en direcció prohibida en un cotxe que va arremetre contra els policies.

Fonts policials van indicar a Efe que els policies van disparar contra el vehicle quan es veieren amenaçats pel seu avanç en el pont Neuf, el més antic de la ciutat sobre el riu Sena.

Dos dels ocupants moriren i un tercer va resultar ferit. Així ho indiquen les fonts, que van afegir que un magistrat es va desplaçar fins al lloc dels fets per a començar la investigació.

A més de la investigació judicial per temptativa d'homicidi a persones investides de l'autoritat, s'ha posat en marxa una altra administrativa per part de la Inspecció General de la Policia Nacional (IGPN), com ocorre d'ofici quan les forces de l'orde utilitzen les armes de foc de què disposen.

No hi ha cap element dels quals s'han filtrat de moment que permeta relacionar aquest succés amb la jornada electoral que es va viure aquest diumenge a França.

També et pot interessar

stats