El món commemora la fi de la Segona Guerra Mundial
Qui també ha tingut un protagonisme inesperat ha sigut el veterà de guerra capità Tom Moore, que fa una setmana va fer 100 anys.
La crisi del coronavirus ha marcat els 75 anys de la rendició dels nazis i el final de la Segona Guerra Mundial. Les celebracions han estat marcades per l'absència de públic.
A França, el president Macron ha travessat uns Camps Elisis poc acostumats al silenci causat per la Covid-19. El seu homenatge ha sigut sense paraules, només amb una música en segon pla, que ha acompanyat l'homenatge al general De Gaulle i les víctimes de la Segona Guerra Mundial. També a Berlín la sobrietat ha dominat els actes. Angela Merkel ha fet l'ofrena davant del monument a les víctimes de la guerra i la dictadura nazi. Al Regne Unit el príncep de Gal·les, Carles d'Anglaterra, i la seua esposa, Camil·la, han sigut els únics presents en l'homenatge.
Als Estats units, el president Trump també ha fet un respectuós homenatge al monument per les víctimes.
Qui també ha tingut un protagonisme inesperat ha sigut el veterà de guerra capità Tom Moore, que fa una setmana va fer 100 anys. Es va proposar recaptar diners de forma solidària per al sistema de sanitat britànica i, amb els passejos al seu jardí, va recaptar 33 milions d'euros. Moore és la persona de més edat que ha fet el número 1 en les llistes musicals del Regne Unit, i amb aquesta cançó, l' himne del Liverpool. "You'll never walk alone", 'Mai caminaràs a soles'.