Els moments més virals de Boris Johnson, en imatges

El primer ministre s’ha convertit en trending topic a tot el món minuts després d’anunciar la dimissió

Boris Johnson es va quedar atascat en una tirolina durant un acte de campanya pel Brexit
Boris Johnson es va quedar encallat en una tirolina durant un acte de campanya pel Brexit / Agències

Pocs minuts han faltat perquè Boris Johnson, primer ministre del Regne Unit, es convertira en trending topic arreu del món després d’anunciar la dimissió. Tres anys de mandat al capdavant de Downing Street, als quals s’afigen dues legislatures com a alcalde de Londres, han sigut més que suficients perquè les xarxes recorden els moments més destacats d’un mandatari que no ha deixat indiferent a ningú. 

Una de les imatges que més han recordat els usuaris són les de les festes del confinament a Downing Street, el 2020, enmig de les restriccions per la covid. En aquestes, es pot veure Johnson al costat del funcionari de més rang, Simon Case, celebrant el seu aniversari amb menjar i beguda, al costat d'altres persones no identificades.

Festes del confinament a Downing Street
Festes del confinament a Downing Street / Agències

Conegut pel cabell despentinat i amb una estridència poc habitual per a un mandatari occidental, Alexander Boris de Pfeffel Johnson ha protagonitzat nombroses polèmiques. A continuació, mostrem alguns dels moments icònics d’aquest líder que s’han viralitzat a les xarxes. 

També et pot interessar

stats