Dos míssils impacten a Kíiv durant la visita d'António Guterres

El secretari general de l'ONU ha assegurat que fa tots els possibles per a evacuar la planta metal·lúrgica d’Azovstal

Antonio Guterres visita la capital d'Ucraïna
António Guterres visita la capital d'Ucraïna / Laurence Figà-Talamanca / Europa Press

Dos projectils han impactat aquest dijous a Kíiv durant la visita del secretari general de l'ONU, Antonio Guterres, segons ha informat l'alcalde de la capital, Vitali Klitxkó.

"Han sigut dos colps al districte de Xevtxenkivski. Tots els serveis d'emergències estan allà. S'està aclarint la informació sobre possibles víctimes", ha escrit el regidor en el seu canal de Telegram.

També ha informat sobre l'atac Mikhailo Podoliak, l'assessor del president Zelenski, que ha subratllat que el bombardeig ha tingut lloc durant la visita del mandatari europeu. "El dia anterior estava assegut en una taula amb el Kremlin i hui té explosions damunt del cap. Una postal de Moscou?", ha qüestionat des del seu compte de Twitter.

Guterres, que s’ha reunit aquest dijous amb Zelenski, ha afirmat que l'ONU fa "tots els possibles" per a evacuar els civils de la planta metal·lúrgica d’Azovstal, a la ciutat ucraïnesa de Mariúpol, on romanen amagades unes mil persones al costat d'uns 2.000 soldats ucraïnesos.

"La meua primera i única prioritat són les persones que pateixen i que han de ser rescatades", ha dit en una roda de premsa després de la reunió amb el president ucraïnés.

També et pot interessar

stats