McDonald's anuncia un pla per reobrir alguns restaurants a Ucraïna

La multinacional va decidir el passat mes de febrer interrompre les operacions al país a conseqüència de la invasió russa

Una imatge d'un establiment de la multinacional, en arxiu
Una imatge d'un establiment de la multinacional, en arxiu / Matthias Balk / dpa (Europa Press)

MacDonald's torna a Ucraïna. Sis mesos després de decidir interrompre les operacions al país a conseqüència de la invasió russa, la multinacional ha informat de la intenció de reobrir "per etapes" alguns restaurants a Kíiv i l'oest d'Ucraïna. La multinacional va anunciar fa dos mesos la decisió d'eixir de Rússia davant de la invasió ucraïnesa.

"Hem decidit instituir un pla per etapes per a reobrir alguns restaurants a Kíiv i l'oest d'Ucraïna, on altres empreses han reobert de manera segura", ha explicat la multinacional.

Durant els pròxims mesos, la cadena començarà a treballar amb els proveïdors per a portar el producte als restaurants, preparar els establiments per a atendre els clients, així com el retorn dels equips dels restaurants i la implementació de procediments i protocols per a donar suport a la seguretat d'empleats i clients.

La decisió de McDonald's es produeix després dels contactes amb els empleats de l'empresa, que han expressat el desig de tornar a treballar i dur a terme la reobertura de restaurants a Ucraïna on siga segur i responsable fer-ho.

"En els últims mesos, s'ha enfortit la creença que això donaria suport a una xicoteta però important sensació de normalitat", ha indicat en el vicepresident sènior corporatiu, responsable de mercats operats internacionals, Paul Pomroy. El responsable de la cadena ha afegit que les autoritats ucraïneses han advertit que les empreses que reprenguen les seues operacions donaran suport a l'economia local i al poble d'Ucraïna.

La multinacional també recorda que des que a la fi de febrer anuncià la intenció de suspendre les activitats al país, ha continuat pagant els salaris dels més de 10.000 empleats.

També et pot interessar

stats