El Marroc eleva a 2.960 els morts pel terratrémol del passat 8 de setembre

La província d'Al-Haouz és la que més víctimes mortals ha censat

Un dia després del terratrémol del Marroc
Efectes del terratrémol del Marroc / À Punt NTC

Els morts en el terratrémol que va assotar el Marroc el passat 8 de setembre ascendeixen a 2.960, segons un nou balanç comunicat aquest dimecres el portaveu del govern, Mustafa Baitas, que ha indicat que les autoritats continuen censant les famílies damnificades per aquesta catàstrofe.

En una roda de premsa posterior al consell de govern setmanal, Baitas ha apuntat que continua el treball de les autoritats marroquines sobre el terreny.

L'anterior balanç de víctimes el va donar el Ministeri d'Interior el passat 13 de setembre i en ell informava sobre 2.946 morts i 5.674 ferits, sent la província d'Al-Haouz —al sud de Marràqueix i la més pròxima a l'epicentre del sisme— la que més víctimes mortals ha censat.

Un butlletí d'alerta sísmica difós per l'Institut Nacional de Geofísica marroquí va informar llavors que el terratrémol del passat dia 8 va tindre una magnitud 7 i es va produir a les 23:11 hora local (22:11 GMT), a huit quilòmetres de profunditat, amb epicentre a la localitat d’Ighil, situada uns huitanta quilòmetres al sud-oest de la ciutat de Marràqueix.

També et pot interessar

stats