Kíiv és atacada aquest dijous de vesprada amb drons kamikazes

La capital ucraïnesa és atacada quasi cada setmana per Rússia amb drons de fabricació iraniana, però normalment aquestes agressions es produeixen a la matinada i no de vesprada

Imatge de l'edifici indenciat a Kíiv
Imatge de l'edifici indenciat a Kíiv / Alina Smutko

Una desena de fortes explosions s'han registrat aquest dijous al centre de la capital d’Ucraïna poc després de les 19:00 hores. “L'enemic ataca la capital, estan funcionant les defenses antiaèries”, va escriure el Centre per a la Comunicació Estratègica del govern ucraïnés en una nota publicada en el seu canal de Telegram.

La ciutat de Kíiv és atacada quasi cada setmana per Rússia amb drons kamikazes de fabricació iraniana, però normalment aquestes agressions es produeixen a la matinada i no de vesprada, com ha succeït aquest dijous. “Explosions i foc al districte de Solomianski de la capital. Probable impacte de peces de drons”, ha escrit en el seu compte de Telegram l'alcalde de Kíiv, Vitali Klitxkó, que ha informat d'un incendi en un edifici de quatre plantes de la zona. “De moment ningú ha demanat ajuda mèdica”, ha agregat l'alcalde, que ha dit que l'incendi originat per l'atac afecta una àrea de cinquanta metres quadrats.

L'administració militar de la capital ha explicat que la construcció afectada és “un edifici no residencial” en el qual ha impactat un dron interceptat per les defenses antiaèries ucraïneses.

També et pot interessar

stats