Kevin Spacey romp a plorar en confessar que estan embargant sa casa a Baltimore

El conegut actor, acusat i jutjat per presumptes abusos sexuals, confessa que no pot pagar els deutes derivats dels processos judicials

L'actor Kevin Space s'afona en plena entrevista
L'actor Kevin Space s'afona en plena entrevista / X: @piersmorgan

L'actor estatunidenc Kevin Spacey, que ha sigut acusat i jutjat per diversos presumptes delictes d'abús sexual, s'ha afonat en plena entrevista amb un periodista i ha romput a plorar quan ha confessat que estava perdent la casa que té a Baltimore a causa dels deutes que ha contret.

En el programa Piers Morgan Uncensored, el protagonista de House of Cards, de 64 anys, va parlar dels seus problemes legals en curs. L'any passat, va ser absolt d'una sèrie de delictes sexuals de què l'acusaven quatre homes entre 2001 i 2013 després d'un juí a Londres, i també va guanyar una demanda civil als Estats Units l'octubre del 2022 en què se l'acusava d'una insinuació sexual no desitjada en una festa el 1986.

Enguany s'ha estrenat un documental titulat Spacey Unmasked (Spacey desemmascarat), que presenta testimonis d'homes sobre esdeveniments que, segons diuen, van tindre lloc entre 1976 i 2013 i es relacionen amb el que descriuen com a comportament sexual no desitjat per part de Spacey que l'intèrpret ha negat.

En l'entrevista, emesa en part en la xarxa social X, el conegut periodista Piers Morgan pregunta a Spacey on viu ara i el protagonista de Usual Suspects (Sospitosos habituals) visiblement emocionat respon: "Bé, és graciós que faces eixa pregunta perquè esta setmana, estan embargant el lloc on he estat vivint a Baltimore". "Ma casa es ven en una subhasta. Així que he de tornar a Baltimore i guardar totes les meues coses. La resposta a la pregunta és que no estic molt segur d'on viuré ara, però he estat a Baltimore des que començàrem a rodar House of Cards allí", ha explicat.

L'actor va precisar que considera Baltimore, a l'estat de Maryland, la seua llar des del 2012 i que ha viscut en aquella casa des del 2016. Quan Morgan vol saber per què li estan embargant la casa, el guanyador d'un Oscar per American Beauty respon: "Perquè no puc pagar les factures que dec". Tot seguit, confessa que ha contret un deute milionari, especialment en factures legals relacionades amb els processos judicials a què s'ha hagut d'enfrontar estos anys.

L'actor ha afegit que ha aconseguit esquivar la fallida completa, però que no disposa de diners i, sobre el que pensa fer en el futur, ha assenyalat simplement: "Alçar el cap".

També et pot interessar

stats