Jamie Lee Curtis denuncia la transfòbia contra la seua filla: "Hi ha gent que vol aniquilar-la, només per existir"

La popular actriu californiana fa un al·legat en defensa de la comunitat trans i assegura estar "aterrida" per l'auge de l'extrema dreta

L'actriu Jamie Lee Curtis, durant la 'première' de 'Halloween: El Final'
L'actriu Jamie Lee Curtis, durant la 'première' de 'Halloween: El Final' / Efe

L'actriu estatunidenca Jamie Lee Curtis (Santa Monica, 1958), ha denunciat públicament les amenaces que rep la seua filla trans només pel simple fet de ser-ho. La intèrpret, un dels rostres més populars en el cinema de terror i comèdia nord-americà i coneguda per produccions com ara Ponte en mi lugar o Halloween, està de visita a Espanya per a promocionar la tornada de la saga amb Halloween: El Final. Ha mostrat la faceta més íntima en una entrevista en la Cadena Ser, en què ha fet un al·legat en favor de la comunitat trans i contra el feixisme. 

Amb un to seriós, Curtis ha contat que té una filla trans i ha reconegut que veure l'"odi" amb què alguns sectors de la societat reaccionen contra això li fa por. "Tinc una filla trans. Hi ha amenaces contra la seua vida, només per existir com a ésser humà. Hi ha gent que vol aniquilar-la, a ella i a la gent com ella", declara l'actriu californiana, de 63 anys. 

Així, s'ha mostrat molt preocupada per l'auge de l'extrema dreta en els últims anys. "Com si no haguérem aprés res del feixisme, quin és el resultat d'això: l'exterminació d'éssers humans. És aterridor. Jamie Lee Curtis té por, i tu també hauries de tindre'n", ha sentenciat, per a fer una crida després a alçar la veu i "canviar" les coses.

També et pot interessar

stats