Instal·len una rèplica de la nina d''El juego del calamar' en un parc de Seül

La gegant nina Younghee apareix en el primer capítol de la sèrie sud-coreana, convertida en un fenomen mundial de masses

La nina de la sèrie en un parc de Seül, a Corea del Sud
La nina de la sèrie en un parc de Seül, a Corea del Sud / Efe

El Parc Olímpic de Seül ha donat la benvinguda a una rèplica del robot popularitzat per la famosa sèrie de Netflix El juego del calamar. La pertorbadora i gegantesca nina és un dels elements més emblemàtics de la sèrie que ja han vist milions de persones i que s'ha convertit en un fenomen mundial de masses. Una sèrie que està creant molta polèmica, perquè l'han vista molts menors, encara que és d'una violència extrema.

Younghee apareix en el primer capítol de la producció sud-coreana. Una de les primeres proves de la sèrie té com a protagonista una super nina gegant que amb "llum roja, llum verda" (que és semblant a l'amagatall anglés) recrea el joc en el qual un participant es tapava la cara contra una paret i la resta del grup havia de córrer fins al mur.

En la sèrie aquest rol el compleix aquesta nina robot que té al ulls sensors de moviment amb els quals registra el mínim moviment dels participants i dispara contra els que es menegen.

Younghee en el primer capítol de la sèrie
Younghee en el primer capítol de la sèrie / Netflix

Història de la nina

Aquesta nina tan emblemàtica que apareix en la sèrie, de més de tres metres, ja existia abans de la producció televisiva. El lloc on la van descobrir els productors es diu Jincheon Country i se situa a tres hores de Seül. Està en l'entrada d'un museu de carruatges anomenat Macha Land.

El seu nom vertader és mugunghwa, hísbic de Síria, i és la flor nacional de Corea. Té molta rellevància per al poble coreà i significa 'flor eterna que no s'esvaeix mai'.

La nina original en el museu Macha Land, a Jincheon Country
La nina original en el museu Macha Land, a Jincheon Country / www.jincheon.go.kr

També et pot interessar

stats