Hunter Biden es declara culpable de possessió il·legal d'armes i de dos delictes fiscals. i esquiva la presó

El fill del president dels Estats Units, Joe Biden, de 53 anys, admet no haver declarat al fisc els ingressos que va rebre el 2017 i el 2018 a canvi que els fiscals recomanen la llibertat condicional

Hunter Biden

Colp polític i moral contra el president dels Estats Units. Hunter Biden, fill del president dels Estats Units, Joe Biden, ha sigut imputat per possessió il·legal d'armes i per presentar i pagar tard la declaracions d'impostos el 2017 i el 2018, segons un escrit judicial donat a conéixer aquest dimarts. El fill del president ha acceptat un acord amb la Fiscalia per a declarar-se culpable de càrrecs relacionats amb els impostos.

En virtut de l'acord de culpabilitat, Hunter Biden, de 53 anys, admet no haver declarat al fisc els ingressos que va rebre el 2017 i el 2018, i no haver pagat per aquesta causa, a canvi que els fiscals recomanen la llibertat condicional per a ell, i amb això podria evitar entrar a la presó. El fiscal que lidera la investigació ha afirmat aquest dimarts que la investigació continua, encara que s’ha arribat a un acord de culpabilitatper a l’imputat.

L'oposició republicana acusa el Departament de Justícia d'haver oferit un acord massa generós. Tot i que Joe Biden està fora de la investigació, que continua en curs, podria afectar-lo com a candidat demòcrata a les eleccions presidencials del 2024.

A la Casa Blanca, un portaveu s’ha limitat a assenyalar en un comunicat que "el president i la primera dama estimen el seu fill i li donen suport mentre continua intentant reconstruir la seua vida".

També et pot interessar

stats