El formulari de la Casa Blanca permet als usuaris triar els pronoms personals per a identificar el seu gènere

És una mostra del compromís de la nova administració de Biden amb la diversitat, que ha sigut molt ben rebuda pel col·lectiu LGBTQ.

El formulari de contacte del web de la Casa Blanca permet a les persones triar els seus pronoms
El formulari de contacte del web de la Casa Blanca permet a les persones triar els seus pronoms / À Punt NTC

La nova administració de Joe Biden comença ja a donar mostres del seu compromís amb la diversitat. Una nova funció en el formulari de contacte del web de la Casa Blanca permet a les persones triar els seus pronoms per a identificar el gènere en el qual vol que el govern dels Estats Units es dirigisca a ells, segons informa la CNN. Una mesura aplaudida tant pels mitjans de comunicació com pels col·lectius LGBTQ, que han compartit àmpliament en Twitter aquests canvis.

L'organització de drets civils LGBTQ Equality Califòrnia ha escrit en Twitter que aquesta Casa Blanca "respecta els pronoms". Per la seua banda, la presidenta i directora executiva de GLAAD, Sarah Kate Ellis, en un comunicat ha destacat que "els pronoms importen, i agregar pronoms inclusius a un formulari de contacte és més que una simple demostració".

La directora d'aquesta organització nacional de defensa dels mitjans de comunicació inclusius amb tots els col·lectius afirma que "la investigació ha demostrat que el reconeixement i el respecte dels nostres pronoms poden marcar la diferència en la nostra salut i benestar, especialment quan es tracta de joves LGBTQ".

El web en espanyol

El web de la Casa Blanca també inclou una versió en espanyol de les comunicacions de la Casa Blanca. El rellançament de la versió en espanyol del web que va tancar Donald Trump es va produir el mateix dia que el president Joe Biden i la vicepresidenta Kamala Harris van prestar jurament.

També et pot interessar

stats