La Fiscalia alemanya, "segura al 100%" de la identitat de l'assassí de Madeleine McCann

Els investigadors esperen presentar càrrecs contra ell durant el 2022 mentre fan una recerca completa de la major quantitats de proves

Madeleine McCann i Christian Brueckner en una composició
Madeleine McCann i Christian Brueckner en una composició / 'Daily Mail'

El fiscal alemany Hans Christian Wolters ha assegurat que els investigadors estan "segurs" que han identificat el responsable de la desaparició de la xiqueta anglesa Madeleine McCann a Portugal el 2007 i que tenen proves suficients per a presentar càrrecs contra ell.

"Estem segurs que tenim l'home que la va segrestar i la va matar", assegura Wolters al diari anglés The Mirror.

El sospitós és Christian Brueckner, un alemany de 43 anys que va passar temporades a l'Algarve portugués entre els anys 1995 i 2007, i que estava "connectat amb l'àrea" de Praia da Luz, on la menor va desaparéixer, quan tenia quasi quatre anys. A l'individu se l'investiga des de juny de 2020 però no ha sigut fins ara quan la Fiscalia alemanya ha donat informació sobre la certesa de la seua implicació en el cas.

Brueckner, que té antecedents per pederàstia i violacions, està actualment a la presó d'Oldenburg, prop de la ciutat de Bremen, on compleix una condemna per altres delictes.

Els investigadors esperen presentar càrrecs contra ell durant el 2022 mentre fan una recerca completa de la major quantitats de proves possible abans que el cas arribe als tribunals.

Madeleine McCann va desaparéixer als tres anys d'un apartament de vacances a l'Algarve portugués mentre estava de vacances amb els seus pares, Kate i Gerry McCann; els seus germans bessons de dos anys, i un grup d'amics de la família i els fills.

També et pot interessar

stats