Investiguen un home empresonat a Alemanya per la desaparició de Madeleine McCann

La policia britànica demana la col·laboració ciutadana per a obtindre més informació del sospitós.

VÍDEO | Investiguen un home empresonat a Alemanya per la desaparició de Madeleine McCann

La policia britànica ha fet públic aquest dimecres que investiga un home de 43 anys que compleix condemna en una presó d'Alemanya com a sospitós de la desaparició el 2007 a Portugal de la xiqueta anglesa Madeleine McCann.

El sospitós, la identitat del qual no s'ha divulgat, és un home que va passar temporades a l'Algarve portugués entre els anys 1995 i 2007, i que estava "connectat amb l'àrea" de Praia da Luz, on la menor va desaparéixer, quan tenia quasi quatre anys.

L'individu, a la presó per motius no relacionats amb aquest cas, tenia llavors el cabell curt i ros, era de complexió prima i feia vora 1,80 metres.

L'equip de Scotland Yard que dirigeix l'anomenada operació Grange, que busca pistes de la xiqueta des del 2011, ha col·laborat amb les autoritats alemanyes per a trobar la pista d'aquest sospitós. A més, ha identificat dos vehicles, un una furgoneta de càmping Volkswagen T3, que l'home va poder utilitzar en el moment de la desaparició.

La policia britànica ha fet una crida a possibles testimonis que podrien haver vist el vehicle a la zona de l'Algarve aquella nit de maig, o bé en els dies previs o les setmanes posteriors. També demana col·laboració per a obtindre informació sobre dos números de telèfon mòbil, tots dos amb prefix de Portugal.

També et pot interessar

stats