Els EUA obrin una investigació a Twitter, Facebook i Google

Examinaran les pràctiques comercials de gegants tecnològics per a determinar si estan asfixiant la competència de manera il·legal.

Els gegants tecnològics s'enfronten a les crítiques de la Unió a causa del poder que acumulen
Els gegants tecnològics s'enfronten a les crítiques de la Unió a causa del poder que acumulen / Arxiu

El Departament de Justícia dels Estats Units ha obert una investigació per a examinar les pràctiques comercials de gegants tecnològics com Twitter, Facebook i Google amb la finalitat de determinar si estan asfixiant la competència de manera il·legal.

El Departament de Justícia dels EUA està revisant “com les empreses tecnològiques han aconseguit poder en el mercat i si s'han involucrat en pràctiques que perjudiquen la competència, impedeixen la innovació o perjudiquen els consumidors”.

Així, el departament ha advertit que si determina que aquests gegants tecnològics estan violant les lleis, procedirà de manera adequada per a buscar una reparació.

En els últims anys, els gegants tecnològics s'han enfrontat a les crítiques de diferents governs i organismes com la Unió Europea (UE) a causa de la gran quantitat de poder que acumulen i els desorbitats beneficis que obtenen, en ocasions superiors al PIB d'algunes nacions xicotetes.

També et pot interessar

stats