Elon Musk torna a ser la persona més rica del món segons 'Forbes'

El director executiu de Tesla i amo de Twitter ha recuperat el seu títol després que Benard Arnault el destronara al desembre

Elon Musk es una imatge d'arxiu
Elon Musk es una imatge d'arxiu / Michele Tantussi (Reuters)

Elon Musk, director executiu de Tesla, fundador de SpaceX i propietari de Twitter, ha recuperat aquest dilluns el títol de persona més rica del món, i destrona així el president i director executiu de LVMH, Bernard Arnault, segons Forbes.

El multimilionari de 52 anys ha aconseguit recuperar el primer lloc després d’un repunt de les accions de Tesla, d’acord amb la llista de multimilionaris en temps real de Forbes. En total, el patrimoni net de Musk va guanyar 4.100 milions de dòlars aquest dilluns, fins a arribar als 240.700 milions de dòlars.

Aquest dilluns Musk era notícia per canviar el logotip de l’ocell blau de Twitter —xarxa social que va comprar per 44.000 milions de dòlars— per una “X”, encara que aquest fet no ha influït en la seua fortuna.

Per la seua banda, el patrimoni d’Arnault, propietari de 74 anys de Louis Vuitton, Christian Dior i Tiffany, va caure un 1% fins als 234.900 milions, a causa de la caiguda del valor de les accions de LVMH. Arnault va desplaçar Musk de la llista de multimilionaris el desembre passat i des d’aleshores Musk ha aconseguit el títol alguna que altra vegada, però sempre per un curt període de temps.

El tercer lloc l’ocupa el fundador d’Amazon, Jeff Bezos, amb una fortuna de 151.900 milions de dòlars.

També et pot interessar

stats