El Dia d'Acció de Gràcies incrementa el temor a un augment del nombre de contagis

Fa 27 dies que els Estats Units estan per damunt dels 100.000 nous casos positius.

Cotxes a una carretera nord-americana
Cotxes a una carretera nord-americana / Pixabay

Els Estats Units segueixen sent el país amb més contagis de coronavirus. De fet, actualment, superen àmpliament els 13 milions d'infeccions i les 266.000 morts. A més, el país ja fa vint-i-set dies consecutius que registra més de 100.000 casos positius.

No obstant això, la temor es torna a instal·lar després de l'última celebració del Dia d'Acció de Gràcies del passat dijous 26 de novembre. Aquesta data és la que registra més moviments de viatgers al llarg de l'any. Aquest 2020, a pesar de la pandèmia, els vols la vespra de la festivitat van augmentar lleugerament respecte al nombre de vols de 2018. Només en els aeroports estatunidencs, es va registrar un volum de passatgers de fins a un milió de persones.

Per aquest motiu, els científics preveuen el que pot ser un repunt de contagis en les pròximes setmanes. Les reunions familiars i sopars poden suposar un al·licient per a l'expansió del virus. Tot i això, a Nova York ja s'ha anunciat que el dia 7 de desembre reobriran les escoles públiques.

També et pot interessar

stats