Les defenses antiaèries abaten dotze drons ucraïnesos en dues regions russes

L'exèrcit ucraïnés llança diàriament des de fa diverses setmanes atacs contra la rereguarda russa, siga amb míssils o drons

Trets de l'exèrcit ucraïnés
Atac de l'exèrcit ucraïnés / X: @ZelenskyyUa

Els sistemes de defensa antiaèria russos han abatut aquesta matinada dotze drons ucraïnesos d'ala fixa sobre les regions de Vorónej i Bélgorod, segons informa el Ministeri de Defensa de Rússia.

Huit aparells han sigut interceptats a la regió de Vorónej, situada a més de 300 quilòmetres de la frontera oriental d'Ucraïna, mentre que altres quatre han sigut abatuts a la regió de Bélgorod, que confronta amb el territori ucraïnés.

A la ciutat de Vorónej, capital de la regió homònima, una xiqueta de deu anys ha resultat ferida a causa de la caiguda d'un fragment d'un dron sobre un edifici d'apartaments, on a més de trencar finestres va provocar un incendi en un balcó, segons el governador regional, Alexandr Gúsev.

Per a accelerar l'avaluació de danys i els treballs de reparació, l'alcalde de Vorónej, Vadim Kstenin, ha decretat l'estat d'emergència a la ciutat.

L'exèrcit ucraïnés llança diàriament des de fa diverses setmanes atacs contra la rereguarda russa, siga amb míssils o drons.

Aquest dilluns Rússia va informar que els seus sistemes de defensa antiaeris havien abatut tres míssils balístics ucraïnesos Tochka-U sobre la regió de Kursk, fronterera amb Ucraïna.

També et pot interessar

stats