Cinc persones ferides en un tiroteig en una residència universitària de Baltimore

Quatre de les víctimes són alumnes i cap d'elles està en risc vital

En imatge, el dispositiu policial al recinte universitari
En imatge, el dispositiu policial al recinte universitari / Policia de Baltimore (Reuters)

Almenys cinc persones (quatre homes i una dona) han resultat ferides en un tiroteig nocturn en una residència d'estudiants de la Universitat Morgan State, a la localitat estatunidenca de Baltimore (Maryland). No es coneix la situació de les víctimes, encara que un regidor de la ciutat, Ryan Dorsey, ha escrit en xarxes socials que cap d'elles va patir ferides crítiques. El comissari de Policia Richard Worley ha confirmat que quatre de les persones ferides són alumnes del centre universitari. 

Dorsey també ha informat que les autoritats pensen que va haver-hi tres atacants, si bé en la primera compareixença de premsa, les autoritats han parlat d'un sospitós. De moment no s'hi han produït arrestos.

Les autoritats van sol·licitar a la població que es mantinguera allunyada de la zona durant dues hores, mentre s'esclarien els fets, però després va alçar l'alerta i va assegurar que el tiroteig ja no estava "actiu".

La Universitat Morgan State és una institució històricament afroamericana que el 2022 tenia uns 9.000 estudiants, segons la cadena CNN

També et pot interessar

stats