Un treballador de banca mata cinc excompanys en un nou tiroteig als Estats Units

L’assassí, de 25 anys, va retransmetre per xarxes socials l’atac a una sucursal bancària, situada en una zona concorreguda de Louisville, una ciutat de l’estat de Kentucky

Diversos agents de policia inspeccionen el carrer on ha tingut lloc el tiroteig, en la ciutat de Louisville
Diversos agents de policia inspeccionen el carrer on ha tingut lloc el tiroteig, en la ciutat de Louisville / Reuters
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
10 d'abril 2023 - 16:47 Actualitzat: 11 d'abril 2023 - 11:08

Cinc persones han mort i altres nou han resultat ferides, entre elles dos agents de policia, en un nou tiroteig als Estats Units. En aquesta ocasió ha tingut lloc a la ciutat de Louisville, en l’estat de Kentucky, on un home de 25 anys, que també ha mort, va disparar contra els empleats d’una sucursal bancària per a la qual havia treballat.

L'autor del tiroteig, identificat com Conner Sturgeon, va utilitzar un rifle per a dur a terme el tiroteig i ho va retransmetre en directe per les xarxes socials, segons ha explicat la cap de la Policia de Louisville, Jacquelyn Gwinn Villaroel, en una roda de premsa.

Les víctimes mortals, tres homes i dues dones, tenien entre 40 i 67 anys. Segons les primeres investigacions, l’atacant tenia una "connexió" amb el banc i era un empleat o antic empleat de la institució financera.

El tiroteig s’ha produït en un edifici del centre de Louisville, on està una de les seus de l'Old National Bank, un banc regional amb sucursals en el sud-est i l'Oest Mitjà dels Estats Units. A més, aquest edifici està al costat de Slugger Field, el camp de beisbol de l'equip local i és una de les zones més concorregudes d'aquesta ciutat situada en la frontera de Kentucky amb Indiana.

Més de 10.500 incidents amb armes enguany

Segons Gun Violence Arxive, un projecte sense ànim de lucre que segueix la violència armada als Estats Units, en 2023 s'han registrat 10.566 incidents amb armes de foc. Aquesta xifra inclou des de tirotejos massius fins a suïcidis.

També et pot interessar

stats