Baldwin acorda amb la família de la directora de fotografia morta continuar el rodatge de 'Rust'

Matthew Hutchins, el vidu de la morta, serà productor executiu de la pel·lícula i rebrà una part dels guanys

Alec Baldwing en la 69 ceremònia dels Emmy 2021
Alec Baldwing en la 69 ceremònia dels Emmy 2021 / Reuters

Alec Baldwin i la família de Halyna Hutchins, la directora de fotografia a la qual va matar accidentalment fa un any en el rodatge d'una pel·lícula, han arribat a un acord que permetrà que la cinta continue i que la demanda en contra seua siga retirada. A canvi, Matthew Hutchins, el vidu de la morta, serà productor executiu de la pel·lícula i rebrà una part dels guanys.

"Ens complau anunciar hui la resolució del cas civil presentat en nom de la família de la directora de fotografia Halyna Hutchins", ha apuntat Baldwin en les seues xarxes socials. Al llarg "d’aquest difícil procés [...] tots han mantingut el desig específic de fer el millor per al fill de Halyna" i per això "agraïm a tots els que han contribuït a la resolució d'aquesta tràgica i dolorosa situació", ha afegit l'actor.

La demanda, que va ser presentada al febrer en Santa Fe (els EUA) contra Baldwin i altres membres de l'equip, al·lega nombroses violacions dels estàndards de la indústria.

La filmació de Rust es reprendrà amb tots els actors principals originals el gener de 2023 i s'espera que el director, Joel Souza, qui també va resultar ferit en el tiroteig, torne a la pel·lícula.

El 21 d’octubre de l’any passat, la directora de fotografia Halyna Hutchins va morir després del tir d'una arma que sostenia Baldwin durant un assaig. La família de Hutchins va denunciar Baldwin per homicidi imprudent, però la Fiscalia no va presentar cap acusació contra l'actor.

També et pot interessar

stats