Abramovich i negociadors ucraïnesos tenen símptomes d'enverinament, després d'una reunió a Kíiv

L'oligarca rus va estar viatjant entre Lviv, Moscou i altres capitals en els seus esforços de mediació entre els governs rus i ucraïnés

El president del Chelsea, Roman Abramovich
El president del Chelsea, Roman Abramovich

El magnat rus Roman Abramovich, president del Chelsea, i dos enviats ucraïnesos que van participar en les negociacions amb Moscou van desenvolupar símptomes d'un possible enverinament després d'una reunió a Kíiv el mes passat, segons el diari The Wall Street Journal, que cita "fonts familiars amb l'assumpte".

Els símptomes apareguts en els tres casos van ser ulls enrogits, llagrimeig constant i molest i descamació en la pell de les mans i la cara, segons el rotatiu, que atribueix el possible atac a "elements radicals de Moscou" que tractaven de boicotejar les negociacions mencionades. La seua vida no corre perill i tots evolucionen bé.

Abramovich va estar viatjant entre Lviv, Moscou i altres capitals en els esforços de mediació entre els governs rus i ucraïnés, i encara que es va reunir amb el president ucraïnés, Volodímir Zelenski, no va resultar afectat, segons va confirmar el seu portaveu, citat pel diari.

Les fonts van precisar que era difícil determinar si el possible enverinament el va causar un agent químic o biològic, o si va ser una radiació electromagnètica.

També et pot interessar

stats