Abaten l’assassí que va matar 29 persones en un centre comercial de Tailàndia

Imatge de portada: Les autoritats atribueixen aquesta matança “sense precedents” a “raons personals” del militar per un conflicte de “terres”.

Les forces de seguretat davant el centre comercial de Tailàndia on ha ocorregut la tragèdia

Tailàndia tracta de digerir la matança indiscriminada de 29 persones que va dur a terme un militar. L’agressor finalment va ser abatut després de 15 hores, en què va estar atrinxerat amb diversos ostatges al centre comercial on van ocórrer els fets. 

Per a les autoritats del país asiàtic, es tracta d’una matança “sense precedents”. “Un incident així mai havia succeït a Tailàndia i esperem que mai torne a succeir”, ha afirmat el primer ministre de Tailàndia. El mandatari va xifrar en 52 els ferits, dels quals 32 continuen ingressats ꟷ8 d’ells, greus. El govern tailandés ofereix a hores d’ara assistència psicològica a les víctimes i els familiars.

L’assaltant era un sergent de 32 anys. Les forces de seguretat el van abatre quan van aconseguir acorralar-lo al supermercat d’un centre comercial. 

Les autoritats atribueixen a raons “personals” per un conflicte de “terres” el mòbil de l’assassí. En canvi, el portaveu del Ministeri de Defensa va assenyalar que el militar “es va tornar boig”. L’assassí havia disparat contra un superior i altres companys abans de fugir al centre comercial i obrir foc de manera indiscriminada contra els les persones que hi havia.

El militar va retransmetre l’atac amb fotografies i vídeos penjats en el seu perfil de Facebook, que més tard va ser desactivat, i que posa en relleu l’impacte que les xarxes socials tenen en successos com aquest.

També et pot interessar

stats