Zara tancarà l'única botiga que té al centre de Castelló de la Plana

La decisió ha sorprés la plantilla i la resta de comerços locals, que temen que reduïsca l'afluència de compradors en un nucli urbà 

Façana de la tenda de Zara al centre de Castelló de la Plana / À Punt NTC

Zara ha anunciat que a finals de gener tancarà l'única botiga que té al centre de Castelló de la Plana. La decisió ha sorprés la plantilla de treballadores i a la resta de comerços locals, que temen que això reduïsca l'afluència de compradors en un nucli urbà que encara no s'ha recuperat de la pandèmia. 

Des de l’empresa han argumentat que el tancament de la botiga de la plaça de Santa Clara es deu a qüestions organitzatives. Per al xicotet comerç és un nou colp, ja que funciona com un gran pol d'atracció. De moment, Comfecomerç Comunitat Valenciana no ha volgut fer declaracions. 

L'equip de govern de l'Ajuntament de Castelló ha anunciat que intentarà revertir la decisió. “No ho entenem, perquè l’edifici és propietat d’ells. Tractarem de veure si som capaços d’oferir alguna proposta atractiva perquè reconsideren la decisió”, ha assegurat l’alcaldessa, Begoña Carrasco. 

Després de trenta anys, si no canvia res, el Zara del centre de Castelló, com és conegut entre el públic, tancarà definitivament a finals de gener. 

També et pot interessar

stats