Diverses grans patronals se sumen a l'atur dels xicotets transportistes

Demanen seure a negociar directament amb el Ministeri de Transports

Camions en vaga
Camions en vaga / Europa Press

Diverses patronals, entre elles Fenadismer, han decidit parar a partir de dimarts, tal com fan des de fa huit dies els xicotets transportistes, davant la falta de concreció en les ajudes promeses aquest dilluns pel govern central, han assegurat fonts del sector.

La Plataforma per a la Defensa del Transport de Mercaderies per Carretera Nacional i Internacional manté l'atur que afecta la cadena de subministrament, malgrat la rebaixa en el preu del combustible promesa pel govern espanyol.

"Mentre (el Ministeri de Transports) no sega, no negocie, no acorde i signe amb Plataforma, això no cessarà: ho ha de tindre com a segur", ha dit el president d’aquesta organització, Manuel Hernández després del final de la reunió entre el govern central i el Comité Nacional del Transport per Carretera (CNTC).

Ha insistit a acusar el govern central a través de les xarxes socials d'asseure's a negociar amb "les persones equivocades", ja que les negociacions han sigut amb el CNTC, l'interlocutor del sector amb el govern i integrat per grans patronals, en el qual la Plataforma diu no sentir-se representat.

"Estem forts, ferms i conscienciats. No tenim gens de pressa, perquè aturats gastem molt menys que si treballàrem", ha advertit aquesta plataforma.

També et pot interessar

stats