Els comptes bancaris remunerats es tripliquen en un any a la Comunitat Valenciana

Els usuaris tornen a confiar en el sector bancari per a moure els seus diners

Els comptes que generen beneficis fan recuperar la confiança en el sector bancari / À Punt NTC

Els comptes bancaris remunerats s'han triplicat en un any a la Comunitat Valenciana. La pujada dels tipus d'interés ha fet que els bancs ens donen més diners pels nostres estalvis, i això ha animat els usuaris a confiar de nou en el sector.

En realitat, els comptes d'estalvis han existit tota la vida, però fins fa poc, la inestabilitat econòmica feia que molts usuaris desconfiaren dels bancs per a moure els seus diners. L'oferta també era molt limitada. Ara, es recupera la confiança i el protagonisme el tenen els comptes remunerats. "La tornada de la confiança en el sector bancari ha sigut clau", ha reconegut Antonio Rebull, assessor financer.

Algunes veus expertes destaquen els avantatges d'este tipus de comptes respecte a altres productes bancaris. "Una vegada depositats els diners, reps una remuneració", ha aclarit Rebull. Però a l'hora de contractar-los cal assessorar-se bé. "En primer lloc han de saber que sempre tenen la disponibilitat dels diners immediata, generalment ha de ser així, però s'han de fixar en els productes vinculats", ha advertit José Carlos Gómez, advocat dels serveis jurídics d'Adicae. Per a ell, "el més important és mirar la rendibilitat immediata i els aspectes fiscals".

Per a molts, és l'única manera de traure rendibilitat als diners en un moment en què la inflació encara ens dificulta poder estalviar.

També et pot interessar

stats