Les UTE Rover-Serranía i Becsa-Pavasal-Bertolín, adjudicatàries de les obres per a urbanitzar Parc Sagunt II

 En aquests terrenys se situarà la futura gigafactoria de bateries de Volkswagen

Terrenys del parc industrial de Sagunt on s'instal·larà la gigafactoria de bateries
Terrenys del parc industrial de Sagunt on s'instal·larà la gigafactoria de bateries / À Punt NTC

Les Unions Temporals d'Empreses (UTE) Rover-Serranía i Becsa-Pavasal-Bertolín han resultat adjudicatàries provisionals de les obres del Projecte d'Urbanització de Parc Sagunt II, on se situarà la futura gigafactoria de bateries de PowerCo —filial de Volkswagen—.

El Consell d'Administració d’Espais Econòmics Empresarials (EEE) ha aprovat l'adjudicació provisional de dos dels lots del projecte d'urbanització, el pressupost base de licitació dels quals ascendeix a 226.630.664,83 euros, segons ha informat la Generalitat.

La UTE Rover Serranía és l'adjudicatària provisional en el primer lot, que compta amb un termini d'execució de díhuit mesos i un pressupost de partida de 47.983.287 euros. Les obres corresponen a l'eix estructural que constitueix un sistema general de comunicacions entre la V-23, Parc Sagunt I i el Port de Sagunt, així com la resta de les àrees empresarials de la zona. Per a aquest lot s'havien presentat huit ofertes, totes elles d'UTE formades per constructores espanyoles i valencianes.

D'altra banda, ha sigut Becsa juntament amb les valencianes Pavasal i Grupo Bertolín els qui han sigut adjudicataris provisionals en el segon lot, en el qual s'inclouen les obres d'urbanització del terreny comprés en tota l'àrea logística i industrial de Parc Sagunt II, amb una superfície total de 544 hectàrees, per a les quals el termini d'execució és de 36 mesos amb un cost inicial de 178.647.377 euros. Per a aquesta actuació es van presentar set propostes.

La resta de les actuacions definides en el projecte d'urbanització estan agrupades en altres lots que es licitaran en els pròxims mesos a mesura que vaja executant-se el projecte.

El Projecte d'Urbanització s'emmarca en el Projecte d'Actuació Integrada (PAI), gestionat i executat directament per Espais Econòmics Empresarials, empresa pública participada al 50% per la Generalitat Valenciana i el 50% per Sepides.

També et pot interessar

stats