La Unió Llauradora al·legarà les sancions rebudes pels socis a causa de les tractorades

Consideren que en un moment de crisi tan greu del camp les autoritats han de ser sensibles amb la seua problemàtica

El subdelegat del govern a Alacant, Juan Antonio Nieves, amb el secretari general de la Unió, Carles Peris
El subdelegat del govern a Alacant, Juan Antonio Nieves, amb el secretari general de la Unió, Carles Peris / La Unió Llauradora i Ramadera

Els serveis jurídics de La Unió Llauradora i Ramadera presentaran al·legacions per a les sancions rebudes pels llauradors alacantins en les tractorades de febrer, segons ha informat l'organització en una nota de premsa aquest dimarts. 

Consideren que, en un moment de “crisi tan greu” en el camp, les autoritats han de ser “sensibles” amb la problemàtica dels llauradors “i no acarnissar-se encara més amb ells”, per això han decidit presentar al·legacions davant les sancions que els llauradors i ramaders de la província d'Alacant reberen per participar en les tractorades convocades durant el mes de febrer passat en protesta per la situació del sector agrari.

Una representació de l'organització agrària, encapçalada pel seu secretari general, Carles Peris, i pel cap de zona a Alacant, Alberto Travé, s'ha reunit aquest dimarts amb el subdelegat del Govern a Alacant, Juan Antonio Nieves, “per a traslladar-li el malestar existent per l'enviament massiu de multes als participants en les protestes”. Segons la nota de premsa de La Unió, Nieves els ha informat que, una vegada iniciat el procés amb la remissió de propostes de sanció, a instàncies de la Guàrdia Civil, “únicament queda al·legar”. Pas que han decidit fer.  

Així mateix, des de la Unió informen que han demanat al subdelegat del Govern més sensibilitat amb el col·lectiu agrari. “En un moment de crisi tan greu com la que pateix el camp, les autoritats haurien de ser més sensibles amb la problemàtica dels llauradors i no acarnissar-se encara més amb ells”, indiquen en el comunicat. 

L'organització espera que després de les corresponents al·legacions moltes de les multes siguen retirades, perquè consideren que cal tindre en compte que els llauradors alacantins només “han expressat el seu malestar de manera pacífica als carrers i carreteres, amb el suport massiu a més de la ciutadania, a causa de la situació de cansament en la qual es troben”.

També et pot interessar

stats