Unanimitat en l'Ajuntament de Sagunt per l'anunci de tancament de la planta de Galmed

Els representants polítics coincideixen en la necessitat de protegir els llocs de treball a la planta i el teixit industrial del Camp de Morvedre

Junta de Portaveus de l'Ajuntament de Sagunt
Junta de portaveus de l'Ajuntament de Sagunt / Ajuntament de Sagunt

La junta de portaveus de l'Ajuntament de Sagunt s'ha reunit aquest dimecres amb els membres del comité d'empresa de Thissenkrupp-Galmed i el secretari general de Comissions Obreres Camp de Morvedre i Alt Palància, Sergio Villalba, per l'anunci de tancament de la planta que la multinacional alemanya té al Camp de Morvedre. Tancament anunciat la setmana passada i que afecta els 120 treballadors de la planta. En l'Ajuntament de Sagunt tenen representació el PSPV, en el govern, Iniciativa del Port, Esquerra Unida - Unides Podem, Compromís - Acord per Guanyar, PP i Vox.

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha remarcat que la reunió evidencia la unanimitat entre tots els partits polítics en la defensa de la indústria i el suport al comité d'empresa i a la part sindical. Els representants polítics han fet un pronunciament en defensa dels llocs de treball de Galmed, però també en favor de la indústria a la comarca.

La junta de portaveus ha escoltat les reivindicacions de la plantilla i s'ha mostrat alineada amb la necessitat de protegir tant els llocs de treball com la indústria siderúrgica de la ciutat, en termes generals. No obstant això, han recalcat que el protagonisme en aquestes negociacions ha de ser per a les treballadores i els treballadors.

També et pot interessar

stats