Un total de 54 empreses del sector ceràmic participen en la fira Coverings a Orlando

Els Estats Units ocupen la primera posició de destinacions d'exportació de la ceràmica espanyola en haver augmentat el 2022 més d'un 15%, amb 516 milions d'euros

Imatge de la passada edició de Coverings
Imatge de la passada edició de Coverings / Twitter: @Coverings

Un grup de 54 empreses ceràmiques espanyoles, la majoria concentrades a la província de Castelló, participen en la fira Coverings, que té lloc entre el 18 i el 21 d'abril a Orlando (Florida, els EUA) i que reuneix anualment els professionals del sector de revestiments i paviments ceràmics als Estats Units.

El mercat estatunidenc ocupa la primera posició en el rànquing de destinacions d'exportació de la ceràmica espanyola en haver augmentat el 2022 més d'un 15% de valor respecte al 2021, la qual cosa va suposar més de 516 milions d'euros. Espanya es manté al capdavant i és l'exportador més gran en volum de ceràmica als EUA.

La participació espanyola es troba agrupada en el pavelló oficial que organitza ICEX Espanya, Exportació, Inversions i en el qual participen un total de 72 empreses espanyoles. El grup d'expositors associat a la patronal Ascer és el més nombrós.

El pavelló espanyol acollirà durant les quatre jornades de fira una intensa activitat destinada a clients, prescriptors i premsa especialitzada, amb un programa complet de presentacions, seminaris educatius i entrevistes amb empreses espanyoles.

Dins del programa oficial de la fira s'inclouen activitats que tindran lloc al pavelló espanyol, com la gravació del pòdcast Sota la superfície, que comptarà amb Ryan Fasan, especialista en ceràmica i consultor tècnic, com a presentador.

En cada episodi s'aprofundirà sobre el món de la ceràmica espanyola i s'hi tractaran des de temes econòmics i tècnics fins a les decisions en disseny o instal·lació. Fasan serà l'encarregat de dur a terme també l'activitat Showstoppers, un tour pels diferents expositors amb entrevistes als representants d'empreses espanyoles.

Com és costum, Fasan presentarà la Trend Talk, una xarrada on s'aprofundirà en les últimes tendències de disseny ceràmic, creacions internes, disseny artístic i avanços tecnològics de la ceràmica espanyola.

També et pot interessar

stats