Cevisama celebrarà la 40a edició a Fira València del 26 de febrer a l'1 de març del 2024

Els responsables de la fira anuncien una edició plena de novetats

Cevisama aquest dilluns
Cevisama aquest dilluns / À Punt NTC

El Saló Internacional de Ceràmica per a Arquitectura, Equipament de Bany i Cuina, Pedra natural, Matèries Primeres, Esmalts, Fregides i Maquinària, Cevisama, celebrarà la 40a edició el 26 de febrer a l'1 de març del pròxim any, segons ha confirmat aquest dimecres Fira València.

"El 2024 hi haurà moltes novetats. Una edició d'aniversari en les quals la sostenibilitat, la innovació, el disseny i les tendències continuaran sent protagonistes al costat dels productes i les empreses participants", han informat els organitzadors. En aquest certamen es mostren les tendències i novetats del món de la ceràmica i de l'equipament per al bany, entre altres aplicacions del sector del taulell.

"Són ja quatre dècades en les quals Cevisama s'ha convertit en la cita de referència per als experts del sector, per a prescriptors i distribuïdors, entre molts altres agents", han agregat.

Cevisama va celebrar el passat 27 de febrer la primera edició presencial després de dos anys (2021 i 2022) sense poder celebrar-se per la covid-19. El certamen, el més important que des de fa anys alberga la fira de València, va reunir més de 500 empreses distribuïdes en 80.000 metres quadrats d'exposició, i a uns 100 ponents experts en arquitectura, disseny o construcció sostenible i industrialitzada.

També et pot interessar

stats