Un congrés analitza a València l’aplicació de la intel·ligència artificial en el procés d’internacionalització de les empreses

Una de les ponències abordarà els desafiaments que planteja la seguretat nacional a l’hora de guanyar mercats exteriors.

Imatge del congrés Go Global de 2018
Imatge del congrés Go Global de 2018 / Go Global

Fira València reuneix, des d’aquest dimarts, experts en intel·ligència artificial i seguretat nacional amb la finalitat d’ajudar les xicotetes empreses valencianes en el procés d’internacionalització. Es tracta de la quarta edició del congrés Go Global, que organitzen les cambres de comerç de la Comunitat Valenciana, l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (Ivace) i l’ICEX España Exportación, i que acabarà demà a la vesprada.

Entre els referents que participaran en el congrés Go Global, hi ha Carme Artigas, especialista en big data, intel·ligència artificial i innovació tecnològica, i que abordarà les claus per a entendre com l'actual tsunami tecnològic impacta en el món de l’empresa i en la societat en general.

A més, per a parlar del ‘gran hackeig’, també intervindrà en aquest congrés Rafael de Jorge, fundador en GrowTur, la primera agència de Growth Hacking. En la seua intervenció s’endinsarà en les últimes eines i tècniques de Growth Hacking, és a dir, de la nova filosofia empresarial que afavoreix el creixement d’una empresa en un mercat amb els mínims recursos possibles.

Miguel Ángel Ballesteros, director del departament de Seguretat Nacional de la Presidència del Govern, serà un altre dels ponents del congrés que se celebra a Fira València aquest dimarts i dimecres. Ballesteros donarà les claus geoestratègiques d'Espanya, així com els reptes i desafiaments en matèria de seguretat nacional.

A banda de les ponències, el Congrés Go Global també ha programat jornades sectorials en què s’oferirà assessorament i informació a les empreses interessades en el procés d’internacionalització.

També et pot interessar

stats