Turisme envia els primers 6.000 bons viatge del 2023

Amb un pressupost de 15 milions d'euros, espera beneficiar més de 120.000 persones. L'aportació de l'ajuda per viatge serà del 60%, amb un màxim de 600 euros

Una surfista a la platja de Benicàssim aquest hivern
Una surfista a la platja de Benicàssim aquest hivern / Twitter: @tmobenicassim

Turisme Comunitat Valenciana ha concedit aquest dilluns els primers 6.000 bons viatge de l'edició 2023, que amb un pressupost de 15 milions d'euros espera beneficiar entre 120.000 i 150.000 persones, que se sumaran a les més de 260.000 que han gaudit ja a les edicions anteriors.

Es tracta d'un programa d'incentiu de la demanda interna de serveis turístics en períodes d'estacionalitat, dirigit a persones residents en la Comunitat Valenciana.

El 2023, l'ajuda és del 60% del cost dels serveis turístics contractats, sense distinció d'estada curta o llarga, però sí amb una estada mínima de dues nits consecutives en el mateix allotjament, i fins a un màxim de 600 euros per ajuda concedida.

Per al secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, “el bo viatge és un programa d'estímul positiu, que s'ha decidit mantindre en el temps pel bon acolliment i acceptació, tant per part dels mateixos valencians com del mateix sector, que ha col·laborat activament en el desenvolupament”.

Colomer ha incidit que "la Comunitat Valenciana ha sigut pionera en la posada en marxa d'aquesta mena d'iniciatives", que en els seus tres anys de marxa "ha recollit tants èxits", i que "el seu major propòsit és generar activitat turística en el territori fora de temporada alta".

Com funciona el bo viatge 2023

Les persones beneficiàries que reben el codi promocional del bo viatge tindran 10 hàbils per a formalitzar la reserva en qualsevol dels 1.000 establiments turístics adherits a la iniciativa, en els quals es pot reservar tant l'estada com els serveis complementaris, que també compten amb bonificació, com la manutenció, tractaments de salut i benestar, activitats esportives, excursions, activitats i aparcament.

Les reserves es podran efectuar directament amb l'establiment desitjat i adherit al programa, o a través de les agències de viatge inscrites. Les empreses que formen part del programa es poden consultar al web.

Els viatges hauran de fer-se entre el 16 de gener i el 31 de maig del 2023, que correspon al primer període del programa d'enguany, i en el qual s'espera repartir més de 38.000 bons viatge al llarg d'aquest primer semestre de l'any. El segon període del programa tindrà lloc de setembre el desembre del 2023.

Cal recordar que el període d'inscripció al bo viatge 2023, que es va iniciar el passat 20 de desembre, i en el qual es van registrar només en les primeres 24 hores de termini més de 186.000 persones, estarà vigent de manera ininterrompuda fins al pròxim 30 de novembre del 2023.

També et pot interessar

stats