Dos treballadors han mort en menys de huit mesos en les obres del Palau de Justícia de Gandia

CCOO ha anunciat que es personarà en tot allò que estiga implicat aquest succés i exigirà responsabilitats "on corresponga i a qui corresponga"

Un vehicle del SAMU
Un vehicle del SAMU / CICU

El sindicat CCOO PV ha condemnat aquest divendres la segona mort d'un treballador, en menys de huit mesos, durant la construcció del Palau de Justícia de Gandia (Safor). L'home, de 56 anys, va morir aquest dijous després de patir una caiguda des d'una bastida a una altura d'uns cinc metres.

El CICU va mobilitzar a lloc a una unitat del SAMU, l'equip mèdic del qual va practicar les maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada a l'home i altres tècniques de recuperació, durant una hora aproximadament. Inicialment, va aconseguir estabilitzar l'operari, però va morir durant el trajecte a l'hospital.

El sindicat considera "especialment greu" que, en menys d'un any, hagen mort dues persones en la mateixa obra, ja que a l'agost un altre obrer es va precipitar des d'una altura de 10 metres, una caiguda que li va provocar la mort dies després, segons informa en un comunicat.

La UI CCOO la Ribera-la Safor ha acompanyat a la inspectora de Treball pel recinte per a poder esclarir els fets ocorreguts en l'accident d'aquest dijous i ha denunciat que, després del succés, no es va paralitzar l'activitat fins a l'arribada de la Inspecció.

CCOO ha anunciat que es personarà en tot el que implica aquest succés i exigirà responsabilitats "on corresponga i a qui corresponga perquè s'extreme la prevenció en l'obra i es corregisquen les possibles irregularitats".

També et pot interessar

stats