Mor un treballador de 56 anys en caure de cinc metres en una obra a Gandia

L’equip mèdic del SAMU ha aconseguit estabilitzar-lo al lloc dels fets, però ha mort durant el trajecte a l’hospital

samu
Ambulància del SAMU, en una imatge d'arxiu / À PUnt NTC

Un treballador de 56 anys ha mort aquest dijous en caure d’una altura d'uns cinc metres a Gandia (Safor) en una obra on treballava, segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU), que ha rebut l’alerta de l’accident cap a les 13:00 hores. 

Al lloc dels fets s’ha mobilitzat una ambulància del Servei d’Atenció Mèdic d’Urgències (SAMU) amb un equip mèdic que ha fet les maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques de recuperació a l'home durant una hora aproximadament. 

Els equips sanitaris han pogut estabilitzar inicialment l'operari, però durant el trajecte a l'hospital el seu estat ha empitjorat i ha mort.

Dotze morts en accident laboral entre gener i febrer

La Comunitat Valenciana pateix enguany un repunt de les morts en accident laboral. Les últimes dades publicades pel Ministeri de Treball, de fet, detallen que entre gener i febrer van morir dotze persones en aquests accidents, nou al lloc de treball i tres més de camí o tornada. Són precisament els accidents in itinere els que han repuntat, en passar d'un en els dos primers mesos de l'any a tres enguany.

Les morts en accident laboral han repuntat a la província de València, segons el Ministeri, on han passat de cinc durant els dos primers mesos de 2022 a set enguany. Així mateix, la xifra de morts en accident in itinere ha passat d'un a dos. Per contra, a la província d'Alacant la dada de morts en accident al lloc de treball ha baixat a la meitat (de quatre el 2022 a dos enguany) al mateix temps que s'ha registrat un mort in itinere (la mateixa dada que l'any passat).

També et pot interessar

stats