Els tractors arriben a la porta del Ministeri d'Agricultura a l'espera de la reunió amb Planas

En la protesta, en la qual hi ha agricultors convocats per Asaja i altres independents de la Plataforma 6F, porten pancartes per a demanar "preus justos" o solucions per a evitar "la mort" de l'agricultura

Els llauradors es reuneixen amb el Ministre d'Agricultura i Pesca, Luis Planas / À Punt NTC

Diverses desenes d'agricultors es manifesten en aquests moments i amb tractors davant el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, per a demanar al seu titular, Luis Planas, que acorde amb les organitzacions agràries solucions a la crisi del camp.

La protesta, en la qual participen agricultors convocats per Asaja i altres independents pròxims a la Plataforma 6F, se celebra en espera de la reunió que està prevista hui entre Planas i els responsables de les organitzacions agràries majoritàries (Asaja, COAG i UPA).

Han arribat els tractors procedents de Madrid, Extremadura i Castella i Lleó, que han sigut rebuts amb aplaudiments pels vianants concentrats a la zona; també hi ha productors, sense vehicle, procedents de Catalunya.

Els agricultors han obligat a tallar una de les dues vies de trànsit al costat de l'estació d'Atocha, on hi ha un fort dispositiu policial i, de moment, segons la delegació del govern "no hi ha incidents ressenyables en la mobilització".

Els agents de la Unitat d'Intervenció Policial de la Policia Nacional observen els manifestants, que porten pancartes amb lemes per a demanar "preus justos" o solucions per a evitar "la mort" de l'agricultura. "Sense el camp, la teua taula està buida", diuen també.

Entre els manifestants, la majoria convocats per Asaja, hi ha agricultors de Tarragona, que han desplegat un ninot inflable. També hi ha alguns productors vinculats a la Plataforma 6F.

Planas ha convocat aquest dimecres les organitzacions agràries majoritàries, tot i que encara es desconeix l'hora de la reunió.

També et pot interessar

stats