La taulellera Roca Tiles rebaixa a 128 empleats la seua proposta d'ERO

UGT rebutja els motius econòmics i remarca que el grup Lamosa és el segon productor de taulells a escala mundial

Fàbrica de Roca a la Vall d'Uixò
Fàbrica de Roca a la Vall d'Uixò / À Punt NTC

La planta taulellera Roca Tiles, que pertany al grup mexicà Lamosa i situada a la Vall d'Uixò (Plana Baixa), ha rebaixat aquest dimecres de 150 a 128 treballadors la seua proposta d'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO). Així s'ha posat de manifest en la primera reunió que l'empresa ha mantingut amb els sindicats. La planta dona treball a vora 200 persones.

Antonio Durán, secretari general d'UGT-FICA Comarques de Castelló, ha explicat que durant la reunió s'ha realitzat l'aportació de la documentació i els informes pertinents sobre l'estat econòmic de l'empresa. La direcció ha al·legat motius econòmics, de producció i d'organització. En canvi, des d'UGT han rebutjat els motius econòmics que al·lega la companyia, perquè asseguren que el grup Lamosa no és una petita empresa de Castelló, sinó el segon productor de taulells en l'àmbit mundial, per la qual cosa no té per què tindre problemes econòmics.

La direcció de l'empresa i els representants dels treballadors tornaran a reunir-se dimarts que ve, 20 de febrer, a la vesprada per a continuar negociant les condicions d'aquest ERO.

També et pot interessar

stats