Tanca l’únic banc de la Llosa del Bisbe

Cajamar deixarà obert el caixer fins a 2024, però la continuïtat no està assegurada

Sucursal bancària de la Llosa del Bisbe / À Punt NTC

Els veïns de la Llosa del Bisbe estan indignats pel tancament de l'única oficina bancària que tenen. Aquest dijous ha sigut l'últim dia d'atenció presencial i alguns majors no saben com realitzaran les gestions a partir d'ara. El caixer continuarà operatiu fins a final d'any, però després podrien quedar-se sense cap servei bancari.

“Sense servicis, no hi ha gent al poble”, l'alcalde, David Pérez, ha manifestat que volen denunciar que han donat només una setmana d’avís que anaven a tancar el banc i que només quedarà el caixer, que està avariat.

Un problema agreujat per als negocis del poble, que han tractat d’anar a l’oficina “perquè es mantinguera oberta” diu Francisco Aparicio, propietari de la ferreteria Fraypi.

Cajamar assenyala a À Punt que la demografia, l'economia i les condicions de vida els han obligat a concentrar la prestació de serveis, i que els veïns podran ser atesos al Villar o a Casinos. Molts veïns consideren això un greuge, ja que alguns no disposen de vehicle per desplaçar-se.

En termes de despoblament, tancar els bancs genera una ferida difícil de curar.

També et pot interessar

stats